WEDSTRIJD ZVK Proost Lier - Futsal Team Charleroi  4 - 4  (2-4)

DATUM 16-09-2016  21:15

DOELPUNTEN Anik Aiyoub 1-0, Qoli 1-1, Kasmi 2-1, Qoli 2-2, Chaibai 2-3, El Ouamari 2-4, Marouane 3-4, Kasmi 4-4

VERSLAG Voor de eerste competiewedstrijd van dit seizoen waren beide ploegen,met een sterk vernieuwde kern, fel gemotiveerd om de toeschouwers iets te bieden. De thuisploeg kon 2maal eerst scoren doch Charleroi kwam telkens vlug langszij en liep op het einde van de eerste helft zelfs uit tot 2 4 via een 10 meter trap van Chabai en een individuele actie van El Ouamari. Ruststand 2 4 en dat betekende dat Lier er in de tweede helft fel tegenaan moet gaan. En dat hebben ze zeker gedaan! De thuisploeg kampeerde constant op de helft van de tegenstander maar kon pas tot scoren komen na de uitsluiting van El Ouamari. Nadat Mageren dan toch 2maal moest ingrijpen voelde de thuisploeg dat een gelijkspel zeker tot de mogelijkheden behoorde en zette het de laatste 4 minuten alles op alles om een gelijkspel uit de brand te slepen. 45 seconden voor tijd was het dan zover en maakte Kasmi 4 4 tot grote vreugde van de thuisaanhang.